Når livet overtager...

Fagprøve!

Halløj!!!

Jeg er nu gået i fuld gang med min fagprøve!
Jeg er i gang med at uddanne mig som salgsassistent med sports-profil. Jeg er færdig d.31 juli 2018, også må vi se, hvad tiden bringer 🙂

Jeg skal i min fagprøve, sætte fokus på et produkt og optimere salget. Jeg har valgt at skrive om Casall-sportsbh’er. Jeg står selv, som en pige med en stor barm, og har ikke vidst vigtigheden i, at have den rigtige støtte, og jeg bare har troet at de sportsbher jeg har haft købt, har været nogle for billige osv. Indtil jeg fandt ud af at der var 3 supportsniveauer. light support (bruges til yoga, golf, pilates mm), medium support (bruges til styrketræning, cykling, ski mm) og high support (bruges til løb, aerobic, crossfit, dans, fodbold, håndbold boksning mm). Kampagnen startede jeg påskelørdag og kører i hele uge 14 og 15. Bliver spændt på hvordan det hele kommer til at gå! Jeg føler jeg er godt med, men mangler stadig en hulans masse!
Har du brug for hjælp til din næste sportsbh? og få den helt rigtige støtte? Kom da ind i Sportmaster i Randers Storcenter og få hjælp af mig eller en af mine kompetente kollegaer, som har fået undervisning af mig i dem.

XX
Ncasall-flyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet overtager...