Tilbage på skolebænken

Ninna x2?

Mange ting har jeg været udsat for igennem tiden.. men at der er en anden person der tager og bruger et af mine billeder, og bruger som sit profilbillede på en facebookside, var sku lidt ubehageligt.

Idag i pausen, imellem undervisning i SEO og HTML, tænkte jeg, at jeg da lige ville gå ind og google mig selv. Der kommer et søgeresultat med ‘Facebook profiles’. Jeg ved godt der er mange der hedder Ninna Hansen, men tænker at jeg da alligevel vil gå ind og kigge. Og lige dér, er et billede fra way-back, af mig og en efterskoleveninde. Jeg mindes at have brugt billedet engang som mit eget profilbillede. Samme navn, men denne ‘Ninna’ bor så i Århus.

Jeg har været udsat for at få hacket mit mastercard for 2-3 år siden, af en i USA, og for et par uger siden fik jeg besked fra google om, at min gmail var forsøgt, logget ind, i Saudi Arabien. Og nu dette.

Jeg synes faktisk det er lidt ubehageligt.

Jeg har fået anmeldt vedkommende, og jeg har delt et opslag på facebook, og fået flere mennesker til at anmelde vedkommende. Men ubehageligt, dét er det! MEGA! Jeg sad den anden dag og gjorde min Facebook-profil så privat som muligt, fra folk, der ikke er i mine ‘venner’. Så nu er der kun adgang til info om hvor jeg går i skole lige nu, at jeg bor i Randers, man kan se mit profilbillede og coverbillede, men ikke gamle billeder eller opslag jeg har delt eller andet. FØJ jeg synes det er ubehageligt!!

 

xo

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på skolebænken