Fagprøve!

Tilbage på skolebænken

.. hvad er der sket siden sidst?
joeh, jeg var til min fagprøve eksamen i juni, og fik 7. Meget utilfreds. Men det er okay, jeg gjorde hvad jeg kunne.
Så har jeg bare arbejdet en masse og prøvet at finde ud af hvad jeg vil.
Så har der været sommerferie (skriver jeg om i et andet indlæg)
og nu er jeg uddannet salgsassistent med profil i sport og fritid. og arbejdsløs.

Jeg har 6,5 års erfaring i butik, og startede på uddannelsen fordi jeg ikke havde flere muligheder, da mine dagpenge udløb og jeg skulle have en indtægt, også var der lige pludselig en elevplads i SPORTMASTER. Så det tog jeg. Men det er ikke det jeg vil arbejde med. Jeg vil gerne arbejde med marketing og SoMe. så derfor er jeg tilbage på skolebænken og er på et 6 ugers kursus i digital marketing hos Bigum&Co.
Jeg har kun haft 2 (i dag den 3) skoledage, men jeg er meget optimistisk og begejstret allerede! 🙂

Jeg stræber på at få gang i bloggen her igen, så hold endelig øje; more to come 😀

xo
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fagprøve!