Tudefjæs!

26 år ung..

Iiiiiiii DAG er det MIN fødselsdag, hurra, hurra, HURRA!

26 år ung … ‘det jo ingen alder!’ tror jeg næsten jeg har hørt fra samtlige af mine medkursister på holdet i dag, i anledning af min fødseldag, og det er det måske, men når man har en tidsplan for ting man gerne ville have ordnet inden man var en bestemt alder, så er jeg lidt træt af at blive 26…

Dagen bliver brugt i Skanderborg, i Bigum&Co lokalerne, på ‘Videnskaben bag annoncering på SoMe’.. er en tand mere spændende end man måske skulle tro 😀

Jeg har nogle problemer i lejligheden (skriver jeg om en gang der er kommet styr på det) så jeg kan ikke holde fødselsdag derhjemme, så min mor har været så sød at ligge hus til.. Min morfar og far kommer forbi og fejre mig, så det bliver dejligt!

Jeg har forkælet mine medkursister med kage! for det har jeg lært fra folkeren at man har kage med, når man har fødselsdag 😀

I morgen skal jeg selv forkæles med noget lækkert brunch med en veninde og lidt shopping!

 

Så er det måske ikke så slemt at blive 26 år ung? 😉

 

xo

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tudefjæs!