26 år ung..

Tirsdags Taknemmeligheder #1

Jeg vil prøve noget nyt! Se om jeg kan holde mig selv op på, at huske at skrive taknemmeligheder hver tirsdag!

Det er så vigtigt i en verden af negativitet (det er der i hvertfald i mit liv), at man husker alt det positive, og man husker at selvom der er overskygget og det regner, så skinner solen bagved skyerne!

Jeg vil i disse indlæg, tage udgangspunkt i den forgangne uge..

Min mor
– Hendes hjælp med at holde min fødselsdag og bage kage til mit kursushold og ligge øre til, selvom jeg er en bitch.

Min fødselsdag
– Den gik med kursus og lidt let fejring hos min mor, med besøg af min far, søster, bror og morfar og vi snakkede længe om ‘da vi var en familie’..

Fredag! 
– dagen gik med brunch, shopping, grin og veninder! det sker ikke så tit, men når det sker, så føler jeg virkelig at jeg er i mit es! det føles så fantastiske at være i noget, hvor man glemmer det sorte hul der er indeni, og det har jeg nogle veninder der formår at få mig til at glemme

Fødselsdagsønske fra min bedste veninde
– Jeg vil ikke uddybe den, andet end at den fik mig til at hyle, fordi den ramte bare et blødt punkt, hvor hun fortæller hvor hjertevarm og dejlig jeg er og hvor glad hun er for at have mig som veninde, og sådan en besked som den, har jeg gemt i mit hjerte!

Hjemmelavede gaver
– Lørdag, da jeg kom hjem til min far, havde min lillesøster S, lavet to gaver til mig: hun ved hvor obsessed jeg er med Harry Potter, og hun havde i den forbindelse lavet ”Bartie Bott’s Every Flavour Beans” og ”Chocolate Frog”! hun havde fundet skabelonerne til indpakningen på nettet, og fyldt det med jelly beans og fundet en chokoladefrø fra Toms! ej men jeg blev så rørt! hjemmelavede gaver kan være LORT! jeg har modtaget sådanne før, men sådan noget som det? det fik mit hjerte til at bløde lidt <3

Biografture!
– Førhen gik jeg i biografen, en gang om ugen! ELSKER film! ELSKER at gå i biffen! men de sidste par år, har jeg ikke været i biffen, og haft svært ved at finde tid og råd til det. Så besluttede min søster S og jeg at tage i biffen søndag for at se ‘A simple favor’, med min yndlings Blake Lively og Anna Kendrick, de er bare fantastisk!.. Filmen var ikke helt som jeg havde forventet, men ret god alligevel! mega tør humor og alligevel pisse fed! Jeg skal til at tage i biffen noget mere!

Mine medkursister
– Igår var indbegrebet af mandag. Jeg overhørte 6, SEKS alarmer! jeg vågnede kl.7.35, og der plejer jeg at have kørt i 10 minutter, når jeg skal på kursus. Jeg blev klar på 10 minutter og kørte til Skanderborg, uden madpakke eller morgenmad og med mega kvalme.. Jeg måtte holde ind for at kaste op, men kørte alligevel til Skanderborg og fulgte med i undervisningen, også selvom jeg var SÅ skidt! da det blev frokostpause blev jeg nød til at tage hjem, svimmelhed og kvalme og hovedpine gør bare at jeg ikke kan koncentrere mig. Så jeg tog hjem, men ikke unden en masse ‘god bedring’- beskeder. Dét gør bare en glad

Medmenneskelighed
– I dag, er jeg stadig syg og bare virkelig ked af det! Så skriver en kammerat og vi snakker, og jeg bliver nød til at afbryde det emne vi snakker om, fordi det gjorde mig endnu mere ked af det, og den medmenneskelighed han udviste, er bare ikke noget jeg får så meget af.. Så følelsen af at det hele nok skal gå og der er nogle skønne mennesker derude, gør at man kan lidt mere!

Sygdom
– Yes, i wrote that. Men min krop er aldrig syg, hvis jeg har det godt. Den fortæller mig noget, den fortæller mig, at jeg skal komme med noget mere selvkærlighed. Jeg skal tænke på mig selv og passe på mig selv. og det er vigtig!

Vejret
– Det vejr vi har haft er virkelig mit yndlings! solskin, sådan en crisp morgen med solen der skinner og der alligevel er lidt chilly udenfor, dét er derfor efterår er min yndlingsårstid! det også halstørklæder, støvler og tykke trøjer!

Håber i vil følge med i mine tirsdags-taknemmeligheder!

xo

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26 år ung..