Tirsdags Taknemmeligheder #1

Tirsdags Taknemmligheder #2

Min søster
At hun bare kommer og hjælper mig! Jeg har brug for hjælp med noget, og der har hun været der og hjulpet mig rigtig godt, også selvom hun har været træt og ikke kunne overskue det

Min Udlejer
Jeg har desværre haft fugt og skimmel i min lejlighed, og min udlejer har bare været ekseptionel fantastisk til at hjælpe med at få det op at kører igen; selvfølgelig har han også en interesse i at lejligheden fungere eftersom han ejer den, men jeg har desværre også haft en udlejer før, som var total ligeglad og et generelt svin.

Madlavning
Jeg har formået at lave mad i mit køkken igen; det er meget længe siden, men også virkelig tiltrængt med noget ordentlig mad end toast, eller frysepizza! (min krop er også pænt glad for det, eftersom den er steget i vægt)

Læsning
Jeg fik “Kære Zoe Ukhona” af en veninde i fødselsdagsgave, en bog jeg længe har ville læse og da jeg fik den i fødselsdagsgave, så var det fantastisk! jeg fik faktisk læst den på 12 timer. Aldrig har jeg grædt så meget over en bog og været så rørt. For pokker den er god!!

Bigum&co
Jeg går i øjeblikket på kursus i digital marketing, hos Bigum&co i Skanderborg.. Jeg er virkelig glad for det, og glad for at have fået bevilliget kursuset af mit jobcenter/a-kasse. Mine medkursister er kanon søde og underviserne er så kompetente og kommer rent faktisk med noget man kan bruge til noget. Det er kanon, og kan slet ikke forstå at det er slut lige om lidt! Jeg skal aflevere eksamensopgave på mandag og eksamen torsdag/fredag, også får jeg mit kursusbevis.. HVOR BLEV TIDEN AF!?

Lørdagsfødselsdag
Holdte fødselsdag i lørdags sammen med min far, oppe hos ham, hvor den ene af min fars brødre kom sammen med hans kone og deres børn + kæreste, min farmor kom og to af min fars veninder var der også (også var mine søskende der også – min yngste søster kom og overraskede min far med at hun var hjemme fra efterskole). Det var kanon hyggeligt! hvor jeg førhen kun har kunne overskue et par timers fødselsdag, så var jeg der fra kl.13.00 til kl.20.00! er umådelig stolt af mig selv 😀 Jeg fik også nogle penge og noget lækkert NYX makeup! det kan man jo altid bruge!

Efterår
De umådelig smukke farver der er på træerne og den crispe luft der altid er i efteråret. Det kan godt være det bliver mørkt tidligt og at der er mørkt længe om morgen, men at kører lidt over 7 om morgen og kører samtidig med solen står op, det er altså smukt og en dejlig måde at vågne på.

Det har været en hård uge, og jeg kan simpelthen ikke finde flere end de overstående 7 taknemmligheder. Men hellere 7 end ingen!

XO

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Taknemmeligheder #1