Tirsdags Taknemmligheder #2

Tirsdags Taknemmeligheder #3

.. Nej der kom desværre ikke nogle i sidste uge. Det kom jeg først i tanke om onsdag aften da jeg havde lagt mit til at sove.. Det er hvad der sker, når en eksamen optager alt i ens hoved 😀

Malet i stuen
Jeg har fået malet min stue, hvid, så nu venter jeg bare på gulvet..

Min udlejer
.. Som kommer med gulv i dag og kan ligge det på fredag. Behøver jeg sige at jeg er mega taknemmelig for at få en stue igen!?

Simon Talbot
Okay, det er måske nok lidt snyd at skrive om noget der ikk er sket endnu; men jeg skal ind og se hans ‘make Denmark great again’ på torsdag! JEG GLÆDER MIG!

Job
Nej jeg har desværre ikke fået noget endnu, men har lige sendt ansøgning afsted, til DRØMMEJOBBET! at kunne arbejde med sociale medier hver dag vil fandme være drømmejobbet! ja undskyld mit fransk 😀

Bigum&Co
Jeg har skrevet om dem før.. Men seriøst! AMAZING!… Jeg færdiggjorde i fredags 6 ugers kursus i digital markedsføring hos dem, gik derfra med et 7-tal; ganske godt tilfreds, eftersom jeg ingen deciderede analyse-tal have med, men fik at vide at mine ideer og content var helt i top! Så kan man ikke blive mere glad, når det er dét man vil leve af 😀

Efterårsvejr
Ja det bliver nok et fast punkt på mine tirsdagstaknemmeligheder 😀 – elsker efterår! elsker når man stadig kan have en tynd jakke på, men alligevel skal have en tyk jakke på dagen efter, elsker alle de farver der er når bladene skifter farver også er der bare noget med denne årstid..

Juleønsker
Ja jeg er blevet bedt om at skrive mine ønsker ned.. og følelsen af, at det man skriver på, rent faktisk er noget man godt kan leve uden, men som alligevel bare er noget man rigtig gerne vil have. det er en underlig fornemmelse. Jeg har altid skrevet mange ønsker på mine ønskesedler, og det har altid været noget jeg brændende ønsker mig, noget som jeg virkelig vil blive fortabt uden. følelsen sidder der nok stadig lidt, men overhovedet ikke på samme måde. Jeg tror jeg er blevet voksen!?

Offentlig transport
Nu lavede jeg en klassisk Ninna-nedsmeltning i torsdags og satte bilen hos min far.. også selvom jeg skulle bruge den dagen efter til min eksamen i Skanderborg. Så jeg tog toget til Skanderborg. Og jeg hyggede mig egentlig meget godt.. Hvis man ser bort fra de 96 kr x2 jeg måtte give for at komme frem og tilbage.. Men jeg savner faktisk lidt offentlig transport? ja jeg er mærkelig.. Men jeg værdsatte virkelig de 2 timer jeg brugte på at komme frem og tilbage

Rigtig mad
Når man nu har brugt alle sine penge på transportudgifter, har jeg ikke haft råd til at købe ret meget mad. Så når man kommer hjem til mor og får rester af kartoffelmos og gullash; så kan jeg godt fortælle: DET SMAGTE FANTASTISK! Specielt fordi jeg primært har levet af toasts eller andet mad, der virkelig ikke er noget næring i.

Min hjerne
selvom den til tider er pisse irrirterende og træls fordi jeg bliver ked af det og tænker på for mange ting, så er den alligevel fyldt af så mange gode tanker og drømme og ideer, som bidrager med at jeg ikke hænger 100% med næbbet. Lidt godt har jeg alligevel i mig 😀

 

Xo

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Taknemmligheder #2