Min Jul

Når livet overtager…

Halløj!
Jah.. hvis jeg er god til at gøre noget, så er det helt klart at glemme, de ting jeg sætter mig for..
Jeg havde så mange indlæg planlagt og guess what i havn’t done! made a single one …

Jeg kan sige at jeg til mit nytår fik for meget at drikke og det ikke er værd at nævne 😀
Jeg vil gøre mit bedste for at få lagt indlæg op, men kan desværre ikke love alt for meget, eftersom, som overskriften antyder, at der sker mange ting i mit liv: jeg er igang med at skrive fagprøve og det har i hvertfald taget meget af min opmærksomhed og tid… også sker der lidt på kærlighedsfronten, der er masser af arbejde ud over fagprøven også har jeg som, så mange andre, familie-issues.. oh well; thats life!

stay tuned (forhåbentligt)..
img_1849
xx
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Jul